Nokia E66 este real... acum in teste la FCC

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.999 ori
<b>Nokia E66 este real... acum in teste la FCC</b>FCC a avut o activitate intensa in ultima vreme, testand tot soiul de terminale noi si iata ca acum organizatia confirma existenta lui Nokia E66, care isi facuse aparitia cu cateva saptamani in urma intr-o serie de imagini "spion". Avem de-a face cu un...

FCC a avut o activitate intensa in ultima vreme, testand tot soiul de terminale noi si iata ca acum organizatia confirma existenta lui Nokia E66, care isi facuse aparitia cu cateva saptamani in urma intr-o serie de imagini "spion".

Avem de-a face cu un smartphone slider, care va sosi in versiuni cu suport 2100 MHz (UMTS), dar si 850/1900 MHz (UMTS), multumind si utilizatorii europeni, dar si pe cei din SUA. Ultima oara cand auzeam numele E66, acesta era asociat cu E71, ambele fiind zvonuri si terminale dotate cu camere de 3.2 megapixeli, memorie de 128MB si un design sexy. Tot atunci aflam si ca Nokia E66 va fi mai dur decat ne-am astepta de la un slider normal, destinat accidentelor si problemelor cu mecanismul glisant.

In ultima vreme, Nokia ne-a prezentat mai degraba concepte si zvonuri decat terminale concrete, iar daca am avut parte de lansari, acestea au fost mid-end sau low-end-uri, care nu au facut valuri. Nokia Tube este in continuare pe lista noastra de asteptari, dupa cum este si un nou terminal din seria XpressMusic, sau un alt upgrade al lui Nokia N95.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×