LG anunță telefonul L90, primul model din seria L III

Autor:  | Publicat în:  LG 866 ori
<b>LG anunță telefonul L90, primul model din seria L III</b>LG a anunțat ieri lansarea primului smartphone din seria L III și anume L90, model pe care am pus mâna la Mobil World Congress 2014 și v-am oferit o experiență hands on cu el de la fața locului. &nbsp; Noul venit este destinat utilizatorilor care...

LG a anunțat ieri lansarea primului smartphone din seria L III și anume L90, model pe care am pus mâna la Mobil World Congress 2014 și v-am oferit o experiență hands on cu el de la fața locului.

Noul venit este destinat utilizatorilor care doresc atât un preț accesibil, cât și performanță de top. Terminalul vine cu un display de 4.7 inch, un IPS cu rezoluție qHD și o baterie de 2540 mAh sub carcasă. LG L90 rulează Android 4.4 KitKat cu experiența specifică LG aplicată peste, în mare aceeași cu cea de pe LG G2 Mini.

LG_L90 Global debut 02.jpg

L90 este primul smartphone din seria L III care oferă funcția Knock Code, care va permite să deblocați ecranul "ciocănind" după un anumit model pe ecran, sub forma codului Morse de exemplu. Noul telefon integrează un procesor Qualcomm quad core de 1.2 GHz, 8 GB stocare, 1 GB RAM, slot microSD și o cameră de 8 MP (sau 5 MP pe unele piețe) în spate. în zona frontală avem o cameră de 1.3 MP, iar acest model măsoară 9.7 mm în grosime.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×