MWC 2014: LG L90 hands on preview - un telefon low end cu KitKat și construcție solidă (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.242 ori
<b>MWC 2014: LG L90 hands on preview - un telefon low end cu KitKat și construcție solidă (Video)</b>Gama low end nu a fost uitată la MWC 2014, fiind reprezentată de câteva modele din China, dar și de către un handset sud coreean, pe care îl vedeți în acțiune mai jos. El poartă numele de LG L90 și vine cu un display de 4.7 inch. &nbsp;...

Gama low end nu a fost uitată la MWC 2014, fiind reprezentată de câteva modele din China, dar și de către un handset sud coreean, pe care îl vedeți în acțiune mai jos. El poartă numele de LG L90 și vine cu un display de 4.7 inch.

Terminalul suporta o rezoluție de 960 x 540 pixeli, rulează Android 4.4 KitKat și are o construcție destul de solidă. în mod interesant, designul sau împrumuta elemente de la LG G2, după cum se vede în video. Avem la dispoziție butoane fizice în zona frontală, iar acest handet include în partea superioară un emițător infraroșu.

LG L90

Interfața sa este identică cu cea de pe LG G2, ceea ce nu e neapărat un lucru rău. L90 poate fi activat prin funcția KnockOn, cu un cod de la 2 până la 8 bătăi pe ecran pentru deblocare. Acest model integrează un procesor quad core de 1.2 GHz, 1 GB RAM și o cameră de 8 megapixeli în spate. Acesta este unul dintre cele mai atractive modele din seria low/mid range L, trebuie să spun asta.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×