Fostul CEO Apple și Pepsi - John Sculley, e gata să intre pe piața smartphone

958 ori
<b>Fostul CEO Apple și Pepsi - John Sculley, e gata să intre pe piața smartphone</b>Atunci când Steve Jobs a fost considerat prea imatur să conducă Apple în anii 80, el a adus drept CEO al companiei din Cupertino un fost șef al Pepsi, John Sculley. în cele din urmă Sculley l-a înlăturat din companie pe Jobs și a rămas ca o...

Atunci când Steve Jobs a fost considerat prea imatur să conducă Apple în anii 80, el a adus drept CEO al companiei din Cupertino un fost șef al Pepsi, John Sculley. în cele din urmă Sculley l-a înlăturat din companie pe Jobs și a rămas ca o pată neagră în istoria Apple. Acum același fost CEO vrea să intre pe piața telefoanelor mobile.

John Sculley a părăsit Apple cu mulți ani în urmă și acum finanțează un startup în India, care vrea să dezvolte și să vândă smartphone-uri. întreprinderea e finanțată de către Inflexionpoint, firmă care îl are ca partener fondator pe Sculley. O participatiune are și Ajay Sharma, fost șef HTC India și un oficial al companiei locale Micromax.

Compania nou formată vrea să vândă telefoane entry level care vor concura cu modele similare în gama de preț 80 - 250 de dolari. Să sperăm că de această dată Sculley va fi mai inspirat decât la Apple, unde a dus compania într-o perioadă tare întunecată de-a lungul anilor 90.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×