LG anunţă telefonul midrange G4 Beat, cu un design similar cu G4 în variantă cu spate din plastic

Autor:  | Publicat în:  LG 1.444 ori
<b>LG anunţă telefonul midrange G4 Beat, cu un design similar cu G4 în variantă cu spate din plastic</b>LG a anunţat astăzi &icirc;ncă o versiune derivată din modelul LG G4. E vorba despre terminalul LG G4 Beat, pe care &icirc;l puteţi admira mai jos şi care vine cu dotări midrange. De la distanţă el ar putea fi confundat uşor cu LG G4, mai ales...

LG a anunţat astăzi încă o versiune derivată din modelul LG G4. E vorba despre terminalul LG G4 Beat, pe care îl puteţi admira mai jos şi care vine cu dotări midrange. De la distanţă el ar putea fi confundat uşor cu LG G4, mai ales pentru că textura spatelui său aduce cu cea în stil "diamant" de pe varianta cu capac din plastic a lui G4.

LG G4 Beat are un display Full HD de 5.2 inch la bord şi optează pentru un procesor octa core Snapdragon 615 în locul lui Snapdragon 808 de pe flagshipul actual. Handsetul aduce şi 1.5 GB RAM, 8 GB stocare şi o baterie de 2300 mAh. La bord se afla şi o cameră de 8 megapixeli, care vine cu senzor Color Spectrum şi mecanism de focalizare laser, în vreme ce în zona frontală avem o cameră selfie de 5 MP, cu suport pentru declanşare a capturii la gesturi.

LG anunţă telefonul midrange G4 Beat, cu un design similar cu G4 în varianta cu spate din plastic

Preţul rămâne necunoscut, dar acest model va ajunge şi pe piaţa din Europa şi America Latină, după cum promite chiar LG şi asta chiar în această lună. Smartphone-ul vine pe auriu, alb sau gri şi măsoară 9.9 mm în grosime. El rulează Android 5.1.1 şi oferă şi suport pentru conectivitate LTE.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×