LG are un nou brevet asociat unui smartphone pliabil; Vine cu o tehnologie numită "dual hardware"

598 ori
<b>LG are un nou brevet asociat unui smartphone pliabil; Vine cu o tehnologie numită "dual hardware"</b>Producătorii din lumea smartphone se întrec în brevete asociate terminalelor pliabile și în ultima vreme chiar și sud-coreenii de la LG Electronics atacă acest segment. Astăzi descoperim un concept îndrăzneț, unul care pare a ne prezenta ceva în

Descoperim astăzi un nou brevet primit de către sud-coreenii de la LG Electronics, document care face referire la un nou tip de smartphone pliabil - unul care pare a ne aminti de ce propune și Samsung cu Galaxy X. Totuși, în cazul de față avem și ceva extra, un așa numit concept "dual hardware" care presupune folosirea a mai multe componente de același tip pentru a îmbunătăți experiența de utilizare.

Brevet smartphone pliabil LG

Noul brevet aprobat la data de 28 iunie descrie un smartphone pliabil echipat cu un mecanism special de articulație ce include și doi magneți care asigură faptul că telefonul nu se va deschide odată pliat și care va preveni orice deteriorare a ecranului. Observăm din schițele incluse aici faptul că acest concept de smartphone adoptă un design fără margini și că afișajul va porni automat odată ce aparatul este desfăcut. Când pliem telefonul afișajul va fi oprit din nou.

Brevet smartphone pliabil LG

Interesant la device-ul imaginat de către sud-coreeni în cazul de față este tehnologia numită "dual hardware" care presupune folosirea a două antene, două difuzoare și două microfoane care sunt plasate pe partea superioară și inferioară sub display. Astfel nu va conta în ce parte folosim telefonul și dacă vă întrebați unde se află camera, ei bine aceasta este în spate aproape de balama.

Telefonul se va putea plia într-un mod special pentru a permite captura foto mai facilă după cum vedeți în schița de mai sus. Pentru moment toate aceste brevete prezintă concepte îndrăznețe pentru smartphone-uri ale viitorului, concepte care ar putea rămâne doar pe hârtie într-un final. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×