Samsung oferă carduri microSD cadou la achiziția de terminale Galaxy; Iată modelele incluse în campanie

4.273 ori
<b>Samsung oferă carduri microSD cadou la achiziția de terminale Galaxy; Iată modelele incluse în campanie</b>Cu scopul de a impulsiona vânzările de terminale, iată că cei de la Samsung vin și pe plan local cu o promoție specială ce implică oferirea de carduri microSD cadou la achiziția de modele Galaxy. Aflați din rândurile de mai jos care sunt aceste

În perioada 1 - 31 iulie cei de la Samsung organizează pe plan local o promoție foarte interesantă ce presupune oferirea de carduri microSD cadou persoanelor ce aleg achiziția de terminale Galaxy în această lună. Pentru a participa și câștiga un astfel de card microSD tot ce aveți de făcut este că achiziționați un telefon nou Samsung Galaxy eligibil în campanie și să îl activați ulterior folosind o cartelă SIM.

Promotie Samsung

Următorul pas constă în accesarea contului Samsung Members și înscrierea în campanie accesând banner-ul de promoție prin completarea formularului cu datele de contact necesare pentru livrarea cardului la adresa menționată. Aveți obligația de a păstra factura și bonul primit la achiziția terminalului și aflați că bannerul care face posibilă înscrierea în Campanie îi va fi afișat clientului în aplicația Members la 30 zile de la activarea dispozitivului. 

Schemă acordare card microSD:

  • Galaxy S9 / S9+ cu 256 GB memorie internă = card microSD 256 GB
  • Galaxy S9 / S9+ cu 64 GB memorie internă = card microSD 128 GB
  • Galaxy Note 8 / S8 / S8+ / A8 / A6 / A6 Plus = card microSD 64 GB
  • Galaxy J6 = card microSD 32 GB 

Important de menționat faptul că aceste cadouri vor fi acordate în limita stocului disponibil după cum urmează: 81x carduri microSD 256 GB, 1243x carduri microSD 128 GB, 2986 carduri microSD 64 GB, 728x carduri microSD 32 GB. Regulamentul poate fi consultat de aici, iar mai jos aveți o listă a magazinelor participante.

Magazine participante:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×