LG BL20 New Chocolate este acum oficial

4.574 ori
<b>LG BL20 New Chocolate este acum oficial</b>LG tocmai a anuntat oficial modelul BL20 New Chocolate, dupa o lunga serie de speculatii, zvonuri si imagini scapate pe web. Acest slider este considerat un succesor direct al primului Chocolate, cel care a dat startul seriei de succes de telefoane...

LG tocmai a anuntat oficial modelul BL20 New Chocolate, dupa o lunga serie de speculatii, zvonuri si imagini scapate pe web. Acest slider este considerat un succesor direct al primului Chocolate, cel care a dat startul seriei de succes de telefoane fashion ale acestui brand.

LG Chocolate BL20 este un telefon slim, cu o grosime de doar 12.3 mm si el vine cu o camera de 5 megapixeli cu autofocus. Spre deosebire de "fratele mai mare", modelul BL40, acest handset nu este unul full touch, dar el incorporeaza totusi un touch pad sensibil plasat sub display si care intra in functiune doar cand mecanismul glisant e deschis.

Tastele laterale pentru volum si camera sunt si ele touch sensitive, dar nu chiar practice. Partea dreapta-jos a touchpad-ului navigational include si  o tasta rapida Widget, care ofera acces la functii frecvent folosite pe BL20: programul saptamanal, Memo, Stiri, Meteo sau Alarma.

LG BL20 New Chocolate

Una dintre dotarile demne de mentionat ale acestui fashion phone este functia Clear Memo Capture, care permite fotografierea textelor, a scrisului de mana sau desenelor, pentru ca acestea sa fie apoi stocate pe telefon. Se pare ca handsetul va sosi pe piata in ultimul trimestru al acestui an la un pret de aproximativ 260 de euro.

Iata si o demonstratie video a tuturor specificatiilor mentionate mai sus:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×