LG BL40 New Chocolate, editia de Craciun vine cu o camera de 8 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  LG 2.221 ori
<b>LG BL40 New Chocolate, editia de Craciun vine cu o camera de 8 megapixeli</b>LG BL40 New Chocolate, editia de Craciun este un nou terminal produs de catre "parintele" seriei Chocolate, o editie speciala a modelului BL40, deja disponibil pe piata. &nbsp; &nbsp; Produsul isi va face aparitia in Korea de Sud in data de 10 decembrie,...

LG BL40 New Chocolate, editia de Craciun este un nou terminal produs de catre "parintele" seriei Chocolate, o editie speciala a modelului BL40, deja disponibil pe piata.

Produsul isi va face aparitia in Korea de Sud in data de 10 decembrie, la un pret necunoscut inca. Noul LG BL40 va sosi cu o carcasa eleganta de culoare neagra, cu accente aurii si va fi insotit de un voucher, care va permite posesorului sau sa obtina premii in valoare de pana la 4000 de dolari.

LG BL40 Christmas edition

O imbunatatire adusa acestei editii speciale, fata de modelul initial este camera de 8 megapixeli cu autofocus, in locul celei de 5 megapixeli de pe BL40. Din pacate nu stim daca acest handset special va sosi si in alte tari decat Korea de Sud, astfel ca nu ramane decat sa visam la o lansare a acestuia in tara noastra.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×