LG brevetează smartphone-ul cu 3 ecrane

Autor:  | Publicat în:  LG 1.186 ori
<b>LG brevetează smartphone-ul cu 3 ecrane</b>Deși știm cu toții că nu brevet nu înseamnă neapărat că gadgetul menționat în el va există, astfel de invenții indică ce fel de tehnologii am putea vedea pe terminalele viitorului. Astfel, se pare că LG ar pregăti un telefon cu 3...

Deși știm cu toții că nu brevet nu înseamnă neapărat că gadgetul menționat în el va există, astfel de invenții indică ce fel de tehnologii am putea vedea pe terminalele viitorului. Astfel, se pare că LG ar pregăti un telefon cu 3 display-uri.

​

Nu e vorba de o noutate, deoarece brevetul datează din august 2010, dar documentele oficiale și aprobate au fost emise acum. Dacă ne luăm după schița din acest artipl, avem de-a face cu un terminal ce amintește de un model Nokia mai vechi, care avea o tastatură duală și ecranul între cele două porțiuni cu taste.

Ideea din spatele acestui brevet LG este că smartphone-ul să aibă un display principal și alte două ecrane glisante sub el. Aceste sub-display-uri vor putea fi personalizate în funcție de aplicația pe care o folosiți la un moment dat. Un exemplu este cel al camerei, astfel că unul dintre sub display-uri poate afișa o galerie de imagini și celelalt poate afișa interfață camerei. Am mai văzut formaturi inedite de telefoane, dar e loc pe piață pentru așa ceva?

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×