Samsung depășește Apple pe zona smartphone + PC/tablete pe trimestrul 4 2012

Autor:  | Publicat în:  Statistici Companii 1.086 ori
<b>Samsung depășește Apple pe zona smartphone + PC/tablete pe trimestrul 4 2012</b>Știm că în ultimele trimestre Samsung și Apple și-au împărțit dominația pe zonă smartphone, dar cum stau cele două companii dacă includem și PC-urile și tabletele lor? Ei bine, cele mai noi cifre de la IDC arată că Samsung ar câștiga...

Știm că în ultimele trimestre Samsung și Apple și-au împărțit dominația pe zonă smartphone, dar cum stau cele două companii dacă includem și PC-urile și tabletele lor? Ei bine, cele mai noi cifre de la IDC arată că Samsung ar câștiga această bătălie.

Samsung a depășit Apple în trimestrul 4 2012 cu un procent de 21.2% cotă de vânzări pentru smartphone-uri, tablete, laptopuri și desktop-uri însumate. Apple are 20.3% din vânzările în acest segment larg de gadgeturi. Cei doi giganți la un loc reprezintă aproape jumătate din toată vânzările de terminale mobile și computere de pe planetă, ceea ce e impresionant, fie și pentru un singur trimestru.

Apple a înregistrat un salt impresionant de la 15.7% în trimestrul 3 2012 la 20.3% și asta datorită lansării lui iPad Mini și iPhone 5. Pe de altă parte, debutul lui Samsung Galaxy s4 îi va ajută pe sud-coreeni să păstreze distanță față de Apple în prima jumătate a lui 2013. Și toate aceste cifre trebuie situate în contextul în care industria de laptopuri și desktopuri este în plin declin, iar tabletele și telefoanele câștiga teren.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×