LG Canada are o super promoție la precomanda lui G7 ThinQ; Oferă cadou un TV 4K de 43 inch!

Autor:  | Publicat în:  LG 2.085 ori
<b>LG Canada are o super promoție la precomanda lui G7 ThinQ; Oferă cadou un TV 4K de 43 inch!</b>Lansarea comercială a unui flagship presupune și un program de precomandă cu beneficii, tactică pe care mai toți producătorii o aplică. De obicei aceste cadouri speciale oferite la precomandă nu sunt tocmai deosebite, dar Sony a reușit ca

Cu scopul de a impulsiona programele de precomandă pentru cele mai noi flagship-uri, producătorii de smartphone-uri aleg să ofere diferite cadouri la achiziția în acest regim. De obicei nu se oferă cadouri deosebite, dar acum în 2018 situația pare a se schimba în mod pozitiv pentru client.

Dacă anterior cei de la Sony ofereau o pereche de căști HiFi de 300 euro la precomanda lui Xperia XZ2, iată că acum LG vine cu ceva și mai și. Oferta despre care aflăm se aplică doar în Canada momentan și implică oferirea unui televizor LG cu diagonală de 43 inch și rezoluție 4K Ultra HD la achiziția în regim de precomandă a smartphone-ului G7 ThinQ.

Modelul exact de televizor nu este specificat, dar chiar și așa este cel mai probabil vorba despre un dispozitiv care se vinde la cel puțin jumătate din prețul telefonului. Oferta este de departe atractivă și ar fi interesant de văzut dacă și filiala locală va opta pentru un asemenea cadou deosebit odată ce programul de precomandă debutează. V-ar tenta o asemenea promoție?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×