Lenovo pregăteşte un telefon cu aproape 100% screen to body ratio; Iată schiţa lui Lenovo Z5

942 ori
<b>Lenovo pregăteşte un telefon cu aproape 100% screen to body ratio; Iată schiţa lui Lenovo Z5</b>La ora actuală toți producătorii de smartphone-uri încearcă să impresioneze publicul prin lansarea de terminale cu screen to body ratio cât mai ridicat, fiind un trend care a ajuns până și la Apple. Astăzi descoperim că Lenovo vrea să impresioneze

Bătălia ecranelor edge to edge continuă, de această dată cu mingea în terenul celor de la Lenovo. Chinezii au postat un teaser pe web, care face aluzie la un aşa numit telefon Lenovo Z5, ce promite aproape 100% screen to body ratio.

Lenovo Z5

Vedem doar o schiţă a telefonului deocamdată şi la prima vedere nu pare să doboare recordurile ştiute până acum. De remarcat că nu are difuzor pentru convorbiri, camera frontală vizibilă şi nici măcar breton. Raportul screen to body ar fi de fapt 95% aici, chiar mai impresionant decât cel de 90% promis de ASUS pentru ZenFone 5. Teaserele vin de la vicepreşedintele Lenovo, Chang Cheng.

Lenovo Z5 ar urma să sosească în lunile următoare, cu nu mai putin de 18 tehnologii brevetate exclusiv de Lenovo. Încă nu e clar cum va integra camera selfie, dar aş paria pe un mecanism periscop ca la Vivo Apex. Avantajul unui panou full screen de genul e că nu are decupaje care necesită o prelucrare specială în linia de producţie, ce se poate solda cu defecte si taieri defectuoase ale sticlei.

Cum Computex 2018 este următorul mare show tech al anului, e posibil să vedem acolo acest device. E bizar să vedem Lenovo propunând un nou telefon cu ştaif, având în vedere că ei se retrăseseră de pe piaţa smartphone, cedând batonul celor de la Motorola pentru a opera în acea zonă. Conceptele nu strică totuşi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×