LG G7 ThinQ ar urma să aibă un difuzor de 10 ori mai zgomotos decât concurenţa

1.301 ori
<b>LG G7 ThinQ ar urma să aibă un difuzor de 10 ori mai zgomotos decât concurenţa</b>Au mai rămas doar două zile până la debutul lui LG G7 ThinQ și avem dezvăluite noi detalii chiar din partea producătorului sud-coreean. După ce s-au oferit detalii legate de ecran, acum descoperim că noul smartphone se va remarca și printr-un

Continuă scăpările şi teaserele legate de LG G7 ThinQ, de această dată cu informaţii despre difuzorul său. Se pare că terminalul va avea un difuzor de 10 ori mai zgomotos decât rivalii. Avem detalii mai jos.

Până acum am aflat că noul flagship oferă rezultate apropiate de Samsung Galaxy S9+ în testul GeekBench, dar şi că are un ecran M-LCD foarte luminos, ce atinge 1000 de nits. Recent am văzut şi varianta sa neagră şi am aflat că bateria ar putea să nu fie chiar la înălţime. Acum descoperim că la acustică acest nou venit va sta excelent, datorită unui mecanism "Boombox Speaker", care dublează basul oferit, chiar şi când telefonul se află pe o suprafaţă plată.

Ideea de "Boombox" parcă am mai auzit-o în relaţie cu telefoanele HTC flagship de anul trecut, dacă îmi amintesc bine. Cert e că LG a decis ca pe noul telefon să dubleze cantitatea de bas "scoasă" şi să crească nivelul sonorizării cu peste 6 dB. Conform măsurătorilor LG, aceste modificări ar urma să ducă la o tărie a volumului de 10 mai ridicată decât cea a unui smartphone tipic.

Sună parcă prea bine această realizare, la drept vorbind şi rămâne să testăm acel sistem acustic. LG nu a oferit chiar multe detalii în teaser, dar ştim că Boombox Speaker se bazează pe o cameră de rezonanţă specială integrată în telefon. Imaginea ataşată teaserului indică faptul că telefonul ar folosi întregul său corp pentru rezonanţă. LG pariază pe audio HiFi de ani buni, deci nu ne surprinde să îi vedem investind în această zonă. Mai primim şi suport DTS-X, care aduce efecte de surround 3D până la 7.1 la căşti.

Aflăm mai multe pe 2 mai, când e prezentat handsetul oficial si ulterior pe 24 mai așteptăm debutul european.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×