LG V35 ThinQ apare în randări cu iz oficial; Mai arătos decât G7 ThinQ și fără decupaj!

1.397 ori
<b>LG V35 ThinQ apare în randări cu iz oficial; Mai arătos decât G7 ThinQ și fără decupaj!</b>La doar câteva zile distanță de lansarea lui LG G7 ThinQ, iată că avem deja informații despre un viitor terminal pregătit de către sud-coreeni și anume LG V35. Imagini detaliate cu acest handset ne sunt prezentate astăzi de către publicația

În urmă cu doar două zile sud-coreenii de la LG Electronics prezentau cu mare fast smartphone-ul LG G7 ThinQ, un terminal care se laudă cu ceva interesant la nivel de acustică dar și cu un hardware de top. Nu atât de atractiv este decupajul din partea de sus a ecranului care putea să lipsească de aici ținând cont de faptul că încă există o muchie deasupra. S-a urmat doar un trend și vestea bună este că viitoarele terminale LG renunță la celebrul "breton".

Cel puțin asta pare a ne indica o serie de proaspete randări cu iz oficial pentru phablet-ul LG V35 ThinQ, imagini oferite de către publicația AndroidHeadlines. Aceștia afirmă că noul telefon va sosi echipat cu un ecran OLED de 6 inch (rezoluție QHD+, aspect 18:9 și screen to body ratio 80%), panou care nu mai aduce acel decupaj atât de controversat.

LG V35

Va avea și un chip audio Quad DAC Hi-Fi 32-bit, implementări ale AI-ului și o cameră duală în spate cu bliț LED și telemetru laser pentru focalizare. În spate se va afla și scanner-ul de amprente care în cazul de față va funcționa și pe post de buton power/unlock. Se pare că acest telefon va sosi prin intermediul operatorului american AT&T și se vehiculează că în alte regiuni va fi cunoscut sub denumirea de LG V35 ThinQ.

Data de 10 august este menționată pe ecranul telefonului din randări, o zi în care ar putea avea loc debutul oficial. Un LG G7 fără decupaj și cu ecran OLED nu sună deloc rău și chiar i-ar putea îndemna pe unii să aștepte lansarea noului telefon din seria V.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×