LG V35 ThinQ apare în randări cu iz oficial; Mai arătos decât G7 ThinQ și fără decupaj!

1.418 ori
<b>LG V35 ThinQ apare în randări cu iz oficial; Mai arătos decât G7 ThinQ și fără decupaj!</b>La doar câteva zile distanță de lansarea lui LG G7 ThinQ, iată că avem deja informații despre un viitor terminal pregătit de către sud-coreeni și anume LG V35. Imagini detaliate cu acest handset ne sunt prezentate astăzi de către publicația

În urmă cu doar două zile sud-coreenii de la LG Electronics prezentau cu mare fast smartphone-ul LG G7 ThinQ, un terminal care se laudă cu ceva interesant la nivel de acustică dar și cu un hardware de top. Nu atât de atractiv este decupajul din partea de sus a ecranului care putea să lipsească de aici ținând cont de faptul că încă există o muchie deasupra. S-a urmat doar un trend și vestea bună este că viitoarele terminale LG renunță la celebrul "breton".

Cel puțin asta pare a ne indica o serie de proaspete randări cu iz oficial pentru phablet-ul LG V35 ThinQ, imagini oferite de către publicația AndroidHeadlines. Aceștia afirmă că noul telefon va sosi echipat cu un ecran OLED de 6 inch (rezoluție QHD+, aspect 18:9 și screen to body ratio 80%), panou care nu mai aduce acel decupaj atât de controversat.

LG V35

Va avea și un chip audio Quad DAC Hi-Fi 32-bit, implementări ale AI-ului și o cameră duală în spate cu bliț LED și telemetru laser pentru focalizare. În spate se va afla și scanner-ul de amprente care în cazul de față va funcționa și pe post de buton power/unlock. Se pare că acest telefon va sosi prin intermediul operatorului american AT&T și se vehiculează că în alte regiuni va fi cunoscut sub denumirea de LG V35 ThinQ.

Data de 10 august este menționată pe ecranul telefonului din randări, o zi în care ar putea avea loc debutul oficial. Un LG G7 fără decupaj și cu ecran OLED nu sună deloc rău și chiar i-ar putea îndemna pe unii să aștepte lansarea noului telefon din seria V.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×