LG Chocolate Pink, un sarut frantuzesc

Autor:  | Publicat în:  LG 8.471 ori
<b>LG Chocolate Pink, un sarut frantuzesc</b>O invazie a telefoanelor ce au ca target publicul feminin era de asteptat in perioada premergatoare Zilei Indragostitilor. Telefoane roz, micute si cochete, cam astfel arata cadourile ideale pentru Valentine's Day 2007. LG Chocolate, varianta roz s-a...

O invazie a telefoanelor ce au ca target publicul feminin era de asteptat in perioada premergatoare Zilei Indragostitilor. Telefoane roz, micute si cochete, cam astfel arata cadourile ideale pentru Valentine's Day 2007. LG Chocolate, varianta roz s-a alaturat familiei de telefoane "feminizate", desi deja era dedicat acestui segment de piata.

LG Chocolate Pink se va lansa intai in Franta, in timp ce americanii vor primi LG Strawberry Chocolate in aceeasi zi, cu mici diferente intre cele 2 modele. Varianta frantuzeasca are forme mai putin rotunde decat varianta dedicata celor din SUA, iar nuanta de roz difera si ea. Cu toate acestea, asteptati-va ca orice femeie sa isi doreasca acest terminal cochet drept cadou cu ocazia Zilei Indragostitilor.

Un telefon ca LG Chocolate reprezinta o cale de a evita sute de ore de cumparaturi pentru cei ce doresc sa faca un cadou prietenei, sotiei, sau chiar mamei de Valentine's Day, fara sa se complice prea mult.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×