LG Chocolate Touch VX8575, o varianta neinspirata a telefonului

Autor:  | Publicat în:  LG 2.262 ori
<b>LG Chocolate Touch VX8575, o varianta neinspirata a telefonului</b>Inainte de a pregati lansarea telefonului Chocolate Touch, Verizon a folosit un focus group, care a avut de ales intre 2 versiuni de prototipuri ale handsetului. Ei bine, castigatoare a fost cea VX8575, in defavoarea modelului mai aratos, care semana cu...

Inainte de a pregati lansarea telefonului Chocolate Touch, Verizon a folosit un focus group, care a avut de ales intre 2 versiuni de prototipuri ale handsetului. Ei bine, castigatoare a fost cea VX8575, in defavoarea modelului mai aratos, care semana cu LG BL40.

LG Chocolate Touch VX8575 parea a fi identic cu modelul BL40 cu cateva saptamani in urma, cand au scapat pe web informatii in legatura cu varianta CDMA a acestui terminal, dar s-a dovedit ca handseturile sunt diferite. Alegerea focus group-ului ne dezamageste, deoarece LG BL40 este unul dintre cele mai atractive telefoane ale anului, in vreme ce modelul pe care il puteti admira in aceste imagini arata mai degraba ca un LG Dare 2.

LG Chocolate Touch VX8575

Nici specificatiile sale nu sunt impresionante: camera de 3.2 megapixeli, display WVGA TFT, browser HTML, player audio cu multitasking, jack audio de 3.5 mm, slot pentru carduri microSD, suport Bluetooth stereo 2.1.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×