Android, acum cu o interfata customizata de Larva Labs

1.342 ori
<b>Android, acum cu o interfata customizata de Larva Labs</b>Dupa ce i-am vazut pe cei de la HTC customizand OS-ul Android la maxim si pe Motorola luand-o pe acelasi drum, cu o usoara inspiratie din partea lui Palm webOS, iata ca a venit timpul ca UI-ul sa sufere inca o serie de modificari. De aceasta data...

Dupa ce i-am vazut pe cei de la HTC customizand OS-ul Android la maxim si pe Motorola luand-o pe acelasi drum, cu o usoara inspiratie din partea lui Palm webOS, iata ca a venit timpul ca UI-ul sa sufere inca o serie de modificari. De aceasta data customizarea este efectuata de catre Larva Labs.

Acestia au colaborat cu Ideas on Purpose, pentru a crea un concept de interfata al carui screenshot il puteti vedea mai sus. Purtand numele de "Intelligent Home Screen", noua interfata va tenta utilizatorii BlackBerry si persoanele care se confrunta cu o supraincare cu informatii.

Miezul acestui concept este un ecran Home, in mijlocul caruia se afla o bara "glisanta", care aminteste de versiuni ale lui Windows Mobile 6.5. Aceasta bara prioritizeaza continuturi personale, gen email si lasa in plan secund itemurile de interes general, plasandu-le in partea inferioara a ecranului. Aplicatiile relevante vor putea fi accesate cu ajutorul icon-ului din partea dreapta a ecranului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×