LG confirmă diagonala de 5.7 inch și rezoluția QuadHD+ pentru G6; vedem și un teaser video asociat lui UX 6.0

2.207 ori
<b>LG confirmă diagonala de 5.7 inch și rezoluția QuadHD+ pentru G6; vedem și un teaser video asociat lui UX 6.0</b>Se pare că sud-coreenii de la LG Electronics nu au mai avut răbdare și au decis să dezvăluie de pe acum faptul că într-adevăr smartphone-ul G6 va sosi cu display Quad HD+ de 5.7 inch și aspect ratio de 18:9. De asemenea, apare și un teaser video cu LG UX

Rar se întâmplă ca producătorii de smartphone-uri să confirme dotările viitoarelor produse înainte de lansarea oficială a acestora, dar astăzi dăm peste o asemenea întâmplare. Sud-coreenii de la LG Electronics nu au mai avut răbdare și au decis să confirme faptul că într-adevăr flagship-ul G6 va oferi un superb display numit FullVision, ecran de 5.7 inch cu rezoluție Quad HD+ de 2880 x 1440 pixeli și aspect ratio de 18:9.

LG UX 6.0

Totodată, compania afirmă că telefonul oferă o carcasă ergonomică menită să asigure maximul de confort în utilizare și compatibilitate cu actualul conținut digital și cu cel care va urma. Acest display FullVision se va profita din plin de noul LG UX 6.0 care va oferi un refersh la capitolul design pe partea de interfață de utilizare, dar și o serie de noi funcții precum cea asociată camerei foto și numită Square Camera.

Aceasta va împărți ecranul lui LG G6 în două pătrate de tip 1:1, primul urmând a fi utilizat pentru realizarea unei fotografii pentru încărcarea pe rețele de socializare precum Instagram, iar cel de-al doilea pentru vizualizarea imaginii proaspăt capturate. Tot în cazul camerei foto va fi oferi și Food Mode - funcție care oferă o saturație ideală pentru fotografierea celor mai apetisante mâncăruri.

Va exista și un sistem avansat de multitasking, generosul display fiind perfect pentru utilizarea de aplicații simultan. Avem și un video teaser de doar 12 secunde în care vedem câteva dintre aceste schimbări aduse la nivel software. LG G6 se lansează oficial pe 26 februarie!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×