Xiaomi confirmă prezența unui camere duale pe flagship-ul Mi 6; vedem un teaser video!

1.401 ori
<b>Xiaomi confirmă prezența unui camere duale pe flagship-ul Mi 6; vedem un teaser video!</b>În același timp cu leak-urile continuă și teaserele oficiale pentru Xiaomi mi 6, compania producătoare confirmând astăzi prezența unei camere foto duale pe noul terminal. După cum am aflat anterior, noul produs se va lansa oficial pe data de 19 aprilie

Mai avem de așteptat doar 6 zile până la debutul lui Xiaomi Mi 6, telefon ce va fi dezvăluit oficial în cadrul unui eveniment programat pentru data de 19 aprilie. Am primit în această dimineață confirmarea din partea GeekBench cu privire la existența unei variante cu 6 GB memorie RAM, iar acum chiar firma producătoare vine cu un teaser video prin care se face referire încă o dată la camera duală pe care telefonul o va aduce.

Xiaomi Mi 6

Cu toate că teaser-ul video este în chineză, avem parte de o traducere în engleză a postării de pe Weibo pe care o puteți vedea și voi în imaginea de mai sus. Aparent, se face referire aici la noutățile pe care Xiaomi Mi 6 le va aduce, inclusiv la camera foto duală de pe spate.

În cazul în care vă întrebați, Xiaomi mai are un smartphone echipat cu cameră dublă în portofoliu, model numit Redmi Pro ce se regăsește în categoria upper mid-range ca specificații. Detaliile complete despre Mi 6 le aflăm în mai puțin de o săptămână și știm deja că acesta ne va oferi la bord un procesor Qualcomm Snapdragon 835!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×