LG confirmă sosirea încă unui flagship în trimestrul 4, dar nu va chiar modelul

1.891 ori
<b>LG confirmă sosirea încă unui flagship în trimestrul 4, dar nu va chiar modelul</b>LG nu se mulţumeşte doar să impresioneze cu modelul G4 &icirc;n acest an şi mai pregăteşte &icirc;ncă un flagship pentru finalul lui 2015. Ştiam că se pregăteşte ceva deosebit pentru perioadă a doua a anului &icirc;ncă din martie, atunci...

LG nu se mulţumeşte doar să impresioneze cu modelul G4 în acest an şi mai pregăteşte încă un flagship pentru finalul lui 2015. Ştiam că se pregăteşte ceva deosebit pentru perioadă a doua a anului încă din martie, atunci când Cho Juno, şeful LG Mobile declara că e în pregătiri un model ce va depăşi chiar şi seria LG G.

În cadrul unei întâlniri cu presa din această săptămână, acelaşi Cho Juno a afirmat că flagshipul cel nou va sosi în trimestrul 4 din acest an. El a ţinut să precizeze şi că acel model nu va fi chiar unul "super premium" şi nu va fi chiar menit să depăşească G4. Scopul e probabil să rivalizeze cu Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge+, deci ne aşteptam la un ecran mare aici şi poate şi la un stylus.

Au existat zvonuri despre un G "Note", un LG G4 cu ecran mai mare şi stylus sau o revenire a seriei LG G Pro la începutul verii. Totuşi, LG ar fi renunţat la seria LG G Pro iarna trecută, pentru a se axa pe G4. Poate că oficialul sud coreean se referea la LG Nexus 2015, care a tot scăpat pe web în ultima vreme, deşi nu credem că Google i-ar permite să fie atât de deschis cu informaţiile despre debutul său.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×