Sony postează un teaser pentru Xperia Z5, care va debuta la IFA 2015 pe 2 septembrie; Ni se promite "focalizare avansată"

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.084 ori
<b>Sony postează un teaser pentru Xperia Z5, care va debuta la IFA 2015 pe 2 septembrie; Ni se promite "focalizare avansată"</b>Sony a &icirc;nceput să posteze teasere legate de evenimentul sau din cadrul IFA 2015, care va avea loc la Berlin pe 2 septembrie. Azi vedem o fotografie blurată, care promite "focalizare avansată" pentru un viitor model Xperia. E probabil vorba despre...

Sony a început să posteze teasere legate de evenimentul sau din cadrul IFA 2015, care va avea loc la Berlin pe 2 septembrie. Azi vedem o fotografie blurată, care promite "focalizare avansată" pentru un viitor model Xperia. E probabil vorba despre Xperia Z5.

Fotografia a fost postata pe Twitter, împreună cu următorul text: "Pregătiţi-vă pentru un smartphone cu o focalizare mai bună. Totul va fi mai clar pe 2.09.2015". E posibil ca aceasta să fie o aluzie la autofocalizarea hibrid de la Sony, cea implementată pe modelul Xperia M5. Tehnologia combina autofocalizarea standard, bazată pe contrast cu cea Phase Detection, pentru o focalizare cât mai rapidă pe un subiect.

Am văzut deja modelele Xperia Z5 şi Xperia Z5 Compact scăpate pe web în imagini hands on, în care se remarca în special butonul Power lateral, cu scanner de amprente integrat. Ştim că Xperia Z5 ar urma să vină cu un procesor Snapdragon 810 (sau 820 cu puţin noroc), 3 GB RAM şi o cameră de 21 MP în spate, plus una frontală de 8 MP. Sony are o revanşă mare de luat după ce Xperia Z4 şi Z3+ au dezamăgit, mai ales prin supraîncălzire.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×