LG cumpărată de Google pe bucati?! Sud coreenii neagă zvonurile, bursa explodează!

Autor:  | Publicat în:  LG 1.628 ori
<b>LG cumpărată de Google pe bucati?! Sud coreenii neagă zvonurile, bursa explodează!</b>LG a negat astăzi o serie de zvonuri că ar urma să fie cumpăraţi de Google şi negarea a apărut at&acirc;t de rapid &icirc;nc&acirc;t sincer vorbind nici nu am apucat să aflu de informaţiile iniţiale despre achiziţie. Ar fi bizar că Google să...

LG a negat astăzi o serie de zvonuri că ar urma să fie cumpăraţi de Google şi negarea a apărut atât de rapid încât sincer vorbind nici nu am apucat să aflu de informaţiile iniţiale despre achiziţie. Ar fi bizar că Google să cumpere un alt producător hardware, după ce integrarea Motorola în marele G nu a fost prea fericită.

Înainte să ne ambalăm prea tare, reţineţi totuşi că zvonurile vorbeau despre o cotă de 35% în LG, care e totuşi o firmă uriaşă, contra a 2.2 miliarde de dolari. Google ar fi urmat să cumpere participaţia sub formă de acţiuni, dar nu ar fi avut un cuvânt de spus în management, nefiind acţionar majoritar. În ciuda dezminţirii LG, acţiunile companiei au crescut cu 14% la începutul zilei de tranzacţionare şi la final erau cu 3% mai mari decât în ziua precedentă.

În ultimele luni LG a înregistrat un picaj al valorii acţiunilor sale, din cauza vânzărilor nu prea bune şi a pieţei incerte. E posibil ca "cineva" să fi plantat povestea în presă pentru un boost al valorii acţiunilor. Între timp secţiunea Mobile şi cea TV ar putea fi confruntate cu un val de concedieri, dar din nou LG a negat totul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×