LG CX2, urmașul lui Optimus 3D va fi rebranduit LG 3D Max?

Autor:  | Publicat în:  LG 1.271 ori
<b>LG CX2, urmașul lui Optimus 3D va fi rebranduit LG 3D Max?</b>Sunt sigur că știți că LG are deja intenția să lanseze un succesor pentru LG Optimus 3D, primul telefon cu cameră 3D și ecran 3D al companiei asiatice. De această dată avem de-a face cu un device upgradat, cunoscut sub numele de cod LG CX2, dar...

Sunt sigur că știți că LG are deja intenția să lanseze un succesor pentru LG Optimus 3D, primul telefon cu cameră 3D și ecran 3D al companiei asiatice. De această dată avem de-a face cu un device upgradat, cunoscut sub numele de cod LG CX2, dar care până la urmă va fi lansat sub denumirea de LG 3D Max, dacă noile zvonuri cu privire la acest terminal sunt reale.

Așteptăm un debut la MWC 2012, ca și în cazul lui LG Optimus 3D la precedentul MWC. 3D Max va sosi cu un procesor Texas Instruments dual core de 1.2 GHz, și un display auto-stereoscopic WVGA NOVA de 4.3 inch, plus o cameră duală de 5 megapixeli cu suport pentru captură 3D și bliț LED. Handsetul va avea și 8 GB memorie internă, DLNA, WiFi b/g/n, Bluetooth 3.0, NFC și suport pentru conectivitate HSPA de până la 21 Mbps. Cea mai mare speranță a mea legată de acest device 3D este că ecranul nu va mai provoca dureri de cap și de ochi cum făcea Optimus 3D.

în plus, bateria primului smartphone 3D se consuma foarte rapid și sper că s-a lucrat și la acest aspect. Fie el lansat sub numele CX2 sau 3D Max, telefonul vine cu așteptări mari, mai ales că HTC EVO 3D nu a impresionat și nu există încă un rival serios pe piața de telefoane 3D. Poate că Samsung va risca în acest segment cu un Galaxy S 3D... dar până atunci LG 3D Max sună cel puțin interesant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×