LG Display anunță investiții de 900 milioane de dolari pentru o nouă linie de asamblare a panourilor OLED

767 ori
<b>LG Display anunță investiții de 900 milioane de dolari pentru o nouă linie de asamblare a panourilor OLED</b>Regăsite &icirc;n special pe televizoare, panourile de tip OLED par a fi unele dintre cele mai apreciate de către public, module ce oferă imagini cu constrat ridicat, dar și culori mult mai reale și mai intense. Această tehnologie se bazează pe...

Regăsite în special pe televizoare, panourile de tip OLED par a fi unele dintre cele mai apreciate de către public, module ce oferă imagini cu constrat ridicat, dar și culori mult mai reale și mai intense. Această tehnologie se bazează pe substanțele organice emițătoare de lumină și astfel reușește să ofere caracteristicile mai sus enumerate.

Pe lângă Samsung, mai există un alt producător important de display-uri OLED, și anume LG Display, companie ce astăzi are un anunț de făcut. Ni se dezvăluie faptul că peste 900 milioane de dolari vor fi investiți într-o nouă linie de asamblare a acestor panouri.

Aflăm că această linie de asamblare este localizată în fabrica Gumi din Coreea, și faptul că va fi capabilă să producă 7500 foi OLED pe lună folosindu-se de straturi de generația a 6-a cu dimensiuni de 1500 x 1850 mm. Dintr-o astfel de foaie, LG va putea produce 200 panouri de 5.5 inch, de 4 ori mai mult față de actuala tehnologie.

De asemenea, LG Display va oferi panouri de mari dimensiuni pentru constructorii auto, dar și module flexibile ce pot fi integrate mult mai ușor pe un produs, indiferent de forma sa. După cum știți, un avantaj al acestei tehnologii este faptul că se folosește de un substrat de plastic și nu de unul de sticlă, panoul devenind astfel ușor flexibil.

Potrivit companiei sud-coreene, producția în masă de panouri OLED de pe noua linie de asamblare, va începe în 2017.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×