Şi chinezii se topesc după... teste ciudate; Xiaomi Mi Note are turnat peste el aluminiu lichid, cu temperatura de 800 de grade (Video)

913 ori
<b>Şi chinezii se topesc după... teste ciudate; Xiaomi Mi Note are turnat peste el aluminiu lichid, cu temperatura de 800 de grade (Video)</b>Credeam că doar americanii fac teste ciudate pe telefoane şi tablete. Am văzut terminale &icirc;mpuşcate, găurite, date prin mixer şi aruncate &icirc;n aer, iar azi vedem că şi chinezii au prins gustul acestor cascadorii. Phabletul Xiaomi Mi Note...

Credeam că doar americanii fac teste ciudate pe telefoane şi tablete. Am văzut terminale împuşcate, găurite, date prin mixer şi aruncate în aer, iar azi vedem că şi chinezii au prins gustul acestor cascadorii. Phabletul Xiaomi Mi Note este topit prin turnarea de aluminiu lichid peste el.

Substanţa are temperatură de 800 de grade Celsius şi puteţi vedea ciudatul experiment în clipul de mai jos. Remarcaţi că din cauza temperaturii foarte ridicate, carcasa practic se decojeşte de pe terminal, iar totul devine un fel de "supă" de componente topite şi închegate cu aluminiul solidificat rapid. Sunt surprins că bateria nu a explodat în cadrul acestui experiment.

Xiaomi Mi Note e cunoscut mai degrabă ca un phablet puternic, cu procesor Snapdragon 801 şi care se descurcă bine în benchmarkuri în prima parte a acestui an. El vine cu o cameră de 13 MP cu stabilizare optică şi un corp destul de arătos. Sunt curios dacă acesta e un clip promoţional pentru Xiaomi sau pur şi simplu o reclamă ascunsă la o... topitorie.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×