LG Display prezintă cel mai subțire panou LCD Full HD; Ar putea fi folosit pe Optimus G2

Autor:  | Publicat în:  LG 931 ori
<b>LG Display prezintă cel mai subțire panou LCD Full HD; Ar putea fi folosit pe Optimus G2</b>LG Display tocmai a prezentat cel mai subțire panou LCD Full HD, o tehnologie care ar putea debuta pe LG Optimus G2. Telefonul va fi anunțat la începutul lunii viitoare și a apărut în primele imagini hands on în această săptămână. &nbsp; E...

LG Display tocmai a prezentat cel mai subțire panou LCD Full HD, o tehnologie care ar putea debuta pe LG Optimus G2. Telefonul va fi anunțat la începutul lunii viitoare și a apărut în primele imagini hands on în această săptămână.

E vorba despre un panou de 5.2 inch, care măsoară doar 2.2 mm în grosime și are o margine de 2.3 mm. Acest display este mai îngust și oferă un spațiu vizibil mai mare pe un smartphone, dar face terminalul și mai subțire și mai ușor. Produsul celor de la LG Display are și avantajul unei rezoluții ridicate, luminozități crescute și contrast excelent la exterior.

Panoul are o luminozitate de 535 nits la nivel maxim, depășind toate ecranele Full HD LCD de pe piață. Noul display se bazează și pe tehnologia One Glass Solution, pe care am văzut-o pe multe terminale în acest an. LG Optimus G2 tocmai a devenit mai interesant!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×