Sony trimite invitații pentru un eveniment de presă de pe 4 septembrie; Sosește Xperia Honami?

Autor:  | Publicat în:  Sony 827 ori
<b>Sony trimite invitații pentru un eveniment de presă de pe 4 septembrie; Sosește Xperia Honami?</b>Nici nu s-a lansat bine Sony Xperia Z Ultra și deja ne pregătim de încă un model interesant de la Sony, de această dată cameraphone-ul Honami. Producătorul japonez a început deja să trimită invitații pentru debutul unui nou device, probabil...

Nici nu s-a lansat bine Sony Xperia Z Ultra și deja ne pregătim de încă un model interesant de la Sony, de această dată cameraphone-ul Honami. Producătorul japonez a început deja să trimită invitații pentru debutul unui nou device, probabil acest Honami, care va avea loc în cadrul IFA 2013 în septembrie.

Cunoscut și drept Sony i1, noul flagship ar urma să vină cu o cameră de 20 de megapixeli și sincer să fiu mi se pare destul de bizar că Sony trimite invitații cu 2 luni înainte de eveniment. Lansarea are loc pe 4 septembrie, la Berlin și invitația nu menționează numele device-ului sau indicii. E posibil să vedem și alte produse noi la stand, precum o nouă tableta Xperia, poate câteva noi modele de telefoane midrange și debutul european al lui Z Ultra.

Zvonurile afirmă că Sony Xperia Honami va veni cu un ecran Full HD de 5 inch, procesor Snapdragon 800 și funcții ale camerei care ar face un Cybershot mândru. Tot la IFA 2013 îl așteptăm și pe Galaxy Note III, deci va fi o toamnă încinsă. Credeți că va reuși Sony să se impună cu un cameraphone, în condițiile în care vor exista pe piață Nokia Lumia 1020 și Galaxy S4 Zoom și NX?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×