Cum salvați hărți offline În noul Google Maps pentru Android

Autor:  | Publicat în:  Google 4.233 ori
<b>Cum salvați hărți offline În noul Google Maps pentru Android</b>Odată cu sosirea versiunii 7.0.0 a lui Google Maps pentru Android ieri am pierdut și funcția Latitude, care a fost transferată parțial în Google+. Mai important e că am pierdut posibilitatea de a salva hărți offline, dar există în continuare o...

Odată cu sosirea versiunii 7.0.0 a lui Google Maps pentru Android ieri am pierdut și funcția Latitude, care a fost transferată parțial în Google+. Mai important e că am pierdut posibilitatea de a salva hărți offline, dar există în continuare o soluție, pe care o aflați în rândurile următoare.

Evident, e vorba aici despre o soluție temporară, până ce Google va găsi una mai eficientă. Trebuie să deschideți Google Maps, să căutați zona dorită, pe care vreți să o păstrați în cache. Apoi apăsați pe bara de Search, scrieți Okay Maps (sau OK Maps) în bara de căutare și apăsați iconul Search. Veți vedea apoi o notificare că respectivă zona a fost copiată în cache.

Veți putea acum să dați zoom la porțiunea hartii pe care ați păstrat-o, chiar dacă sunteți offline. Noi ne dorim ca Google să adauge din nou butonul "Make Available Offline" în aplicație. Ați încercat noul Maps? Cum vi se pare? Ce ați schimba la el?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×