LG e cu ochii pe Nokia

Autor:  | Publicat în:  LG 955 ori
<b>LG e cu ochii pe Nokia</b>LG Electronics, producatorul de telefoane aflat pe locul 4 in industria mobila este cu ochii pe rivalul Nokia, care a anuntat ca va intra pe piata sud-coreana cu terminale la preturi scazute. Ca urmare a acestei vesti, actiunile LG Electronics au scazut...

LG Electronics, producatorul de telefoane aflat pe locul 4 in industria mobila este cu ochii pe rivalul Nokia, care a anuntat ca va intra pe piata sud-coreana cu terminale la preturi scazute.

Ca urmare a acestei vesti, actiunile LG Electronics au scazut cu peste 8% ieri, pe masura ce investitorii au inteles impactul pe care l-ar avea patrunderea Nokia pe piata mai sus mentionata. Oficialii LG au recunoscut totusi ca nu exista motive de ingrijorare, de vreme ce Nokia si acest producator pun in vanzare telefoane diferite, finlandezii axandu-se pe modele ieftine. In schimb, LG Electronis se concentreaza pe producerea si comercializarea de terminale avansate tehnologic, compania profitand de rezultatele slabe ale finlandezilor in SUA.

LG urmareste sa urce in topul producatorilor, pe fondul problemelor de la Motorola, aflat pe locul 3 in ierarhie, dar si al problemelor celor de la Sony Ericsson, care au avut profituri injumatatite in primul sfert al acestui an. In schimb, producatorul celebru prin motto-ul "Life's Good" a vandut nu mai putin de 24.4 milioane de telefoane in perioada ianuarie-martie si spera sa depaseasca pragul de 100 de milioane in acest an. Oficialii companiei spera ca rezultatele din cel de-al doilea trimestru sa fie si mai bune, fiind in continuare cu ochii pe Nokia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×