Produse evoMAG.ro

OLPC XO-2 Nano, mini-notebook-ul devine smartphone stil iPhone

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.509 ori
<b>OLPC XO-2 Nano, mini-notebook-ul devine smartphone stil iPhone</b>Dupa ce am aflat ca urmasul "PC-ului de 100 de dolari" va fi OLPC XO-2, lansat in 2010 si disponibil la pretul de 75 de dolari, descoperim un concept cel putin interesant. Acesta ne prezinta o varianta nano a notebook-ului, creata prin alaturarea a 2...

Dupa ce am aflat ca urmasul "PC-ului de 100 de dolari" va fi OLPC XO-2, lansat in 2010 si disponibil la pretul de 75 de dolari, descoperim un concept cel putin interesant. Acesta ne prezinta o varianta nano a notebook-ului, creata prin alaturarea a 2 iPhone-uri.

Imaginea a aparut pentru prima oara pe Flickr si apoi pe Concept Phones, prezentand probabil viitorul tuturor brandurilor celebre de notebookuri si mini-notebook-uri. Va reamintim ca OLPC este terminalul campaniei "Un laptop pentru fiecare copil" care promoveaza PC-uri portabile in valoare de 100 de dolari, disponibile in tarile sarace din lumea a treia. O varianta a sa Nano deja s-ar indeparta de ideea de ieftin si performant, apropiindu-se de lux.

Speram ca Apple ia lectii de la o simpla imagine nemodificata, care arata cat de la indemana ar fi o imbunatatire a lui MacBook Air, iPhone, iPod Touch... 2 touchscreen-uri si o varianta in miniatura a lui OLPC XO-2 ar reprezenta un rival chiar si pentru consola Nintendo DS, care se prezenta intr-o noua versiune concept cu un look similar.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×