OLPC XO-2 Nano, mini-notebook-ul devine smartphone stil iPhone

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.690 ori
<b>OLPC XO-2 Nano, mini-notebook-ul devine smartphone stil iPhone</b>Dupa ce am aflat ca urmasul "PC-ului de 100 de dolari" va fi OLPC XO-2, lansat in 2010 si disponibil la pretul de 75 de dolari, descoperim un concept cel putin interesant. Acesta ne prezinta o varianta nano a notebook-ului, creata prin alaturarea a 2...

Dupa ce am aflat ca urmasul "PC-ului de 100 de dolari" va fi OLPC XO-2, lansat in 2010 si disponibil la pretul de 75 de dolari, descoperim un concept cel putin interesant. Acesta ne prezinta o varianta nano a notebook-ului, creata prin alaturarea a 2 iPhone-uri.

Imaginea a aparut pentru prima oara pe Flickr si apoi pe Concept Phones, prezentand probabil viitorul tuturor brandurilor celebre de notebookuri si mini-notebook-uri. Va reamintim ca OLPC este terminalul campaniei "Un laptop pentru fiecare copil" care promoveaza PC-uri portabile in valoare de 100 de dolari, disponibile in tarile sarace din lumea a treia. O varianta a sa Nano deja s-ar indeparta de ideea de ieftin si performant, apropiindu-se de lux.

Speram ca Apple ia lectii de la o simpla imagine nemodificata, care arata cat de la indemana ar fi o imbunatatire a lui MacBook Air, iPhone, iPod Touch... 2 touchscreen-uri si o varianta in miniatura a lui OLPC XO-2 ar reprezenta un rival chiar si pentru consola Nintendo DS, care se prezenta intr-o noua versiune concept cu un look similar.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×