LG E970 Își face apariția În benchmark-uri cu un misterios GPU Adreno 320

928 ori
<b>LG E970 Își face apariția În benchmark-uri cu un misterios GPU Adreno 320</b>Se pare că LG nu se mulțumește cu două telefoane cu 2 GB RAM, astfel că pregătește un terminal nou și anume modelul E970. Acesta a fost descoperit într-o serie de rezultate de teste benchmark, care menționează și prezența unui GPU Adreno 320....

Se pare că LG nu se mulțumește cu două telefoane cu 2 GB RAM, astfel că pregătește un terminal nou și anume modelul E970. Acesta a fost descoperit într-o serie de rezultate de teste benchmark, care menționează și prezența unui GPU Adreno 320.

E vorba aici despre GLBenchmark și se pare că telefonul vine cu un display 720p. Cât despre Adreno 320, acest GPU are probabil legătură cu o nouă generație de chipset Qualcomm, eventual acel Snapdragon quad core atât de mult așteptat. Se zvonește că LG E970 ar fi un model destinat operatorului AT&T, iar dacă sunteți curioși, telefonul a înregistrat un scor de 60 FPS în testul 2.1 Egypt și 2.1 Pro. Cu ceva timp în urma scăpase pe web o imagine cu un presupus terminal Nokia Windows Phone PureView, care ar fi avut tot un GPU Adreno 320 la bord.

Aflați că acest procesor grafic ar trebui să fie disponibil pe două variante de Snapdragon S4 în acest an: quad core-ul APQ8064 și dual core-ul MSM8960 Pro. Aparent acestea vor fi de găsit pe primele terminale Windows Phone 8, deci poate ar trebui să ne întrebăm dacă LG E970 nu este de fapt un terminal WP, deși scăpările de până acum par a indica mai degrabă un model Android 4.0.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×