Ce face americanul În weekendul de 3 zile? Jailbreak!

Autor:  | Publicat în:  Apple 992 ori
<b>Ce face americanul În weekendul de 3 zile? Jailbreak!</b>Dacă a crezut cineva că jailbreak-ul a pierdut din popularitate, atunci ar trebui să arunce o privire la numărul mare de terminale iOS trecute prin acest proces în ultimele zile. Odată cu lansarea lui Absinthe 2.0, soluția de jailbreak untethered...

Dacă a crezut cineva că jailbreak-ul a pierdut din popularitate, atunci ar trebui să arunce o privire la numărul mare de terminale iOS trecute prin acest proces în ultimele zile. Odată cu lansarea lui Absinthe 2.0, soluția de jailbreak untethered pentru iOS 5.1.1, numeroși utilizatori de terminale iOS și-au încercat norocul cu instalarea sa și asta într-un weekend prelungit.

Pe 28 mai a avut loc sărbătoarea americană Memorial Day, ziua de luni fiind astfel liberă pentru americani și oferindu-le un weekend de 3 zile. Ei bine, având în vedere că Absinthe 2.0 a debutat vinerea trecută, în cele 3 zile de weekend nu mai puțin de 973.086 terminale au trecut prin noul jailbreak. Dintre acestea 211.401 erau iPad-uri de nouă generație. Noul software oferit publicului este compatibil cu terminalele cu procesoare Apple A4, precum iPhone 3GS și iPad, dar și cele cu CPU A5 și A5X, cum e cazul lui iPad 3 și iPhone.

Rețineți totuși că modelele iPad 2 cu noul chipset de 32 nm de la Apple nu sunt compatibile și din câte știu eu nici modelele de iPhone 4 GSM, mai ales că au primit un update oficial recent. și acum, voi utilizatori romani de iDevice-uri, ați aplicat jailbreak-ul untethered? Funcționează? Păreri?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×