LG Electronics anunță lansarea unui nou panou IPS de 5.5 inch cu rezoluție QHD; acesta ar putea fi integrat pe LG G4

Autor:  | Publicat în:  LG 578 ori
<b>LG Electronics anunță lansarea unui nou panou IPS de 5.5 inch cu rezoluție QHD; acesta ar putea fi integrat pe LG G4</b>Cu toate că LG G3 este un flagship de top ce impresionează și la capitolul preț, acesta a avut parte de unele componente care l-au tras &icirc;n jos &icirc;n topurile de sf&acirc;rșit de an. Ne referim la display-ul IPS de 5.5 inch cu rezoluție Quad...

Cu toate că LG G3 este un flagship de top ce impresionează și la capitolul preț, acesta a avut parte de unele componente care l-au tras în jos în topurile de sfârșit de an. Ne referim la display-ul IPS de 5.5 inch cu rezoluție Quad HD (2.560 x 1.440 pixeli) a cărui luminozitate avea de suferit atunci când se utiliza în lumina zilei.

Pentru a nu mai face aceeași greșeală, astăzi producătorul sud-coreean anunță lansarea unui panou QHD de nouă generație ce măsoară 5.5 inch în diagonal. Potrivit oficialilor LG, acest display va fi folosit pe un viitor flagship ce urmează a fi dezvăluit la sfârșitul acestei luni, cel mai probabil fiind vorba despre LG G4.

Din punct de vedere tehnic aflăm că noul display de tip IPS va aduce câteva îmbunătățiri importante la pachet, ca și oferirea unor culori mai reale. De asemenea și luminozitatea a crescut acum cu un procent de 30% fără a fi afectat nivelul de consum.

Rata de contrast de pe acest panou este cu 50% mai mare față de alte display-uri Quad HD LCD convenționale. Nu în ultimul rând vom primi o tehnologie specială prin care ecranul touch va răspunde la comenzi și când este acoperit de stropi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×