Samsung Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge disponibile via QuickMobile.ro cu 10 zile înainte de disponibilitatea lor la nivel internaţional!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.427 ori
<b>Samsung Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge disponibile via QuickMobile.ro cu 10 zile înainte de disponibilitatea lor la nivel internaţional!</b>QuickMobile a anunţat astăzi lansarea serviciului premium "Shopping &icirc;n avanpremieră". Prin acesta clienţii pot beneficia &icirc;n exclusivitate de produse noi, &icirc;nainte ca ele să ajungă pe alte pieţe internaţionale. &nbsp;...

QuickMobile a anunţat astăzi lansarea serviciului premium "Shopping în avanpremieră". Prin acesta clienţii pot beneficia în exclusivitate de produse noi, înainte ca ele să ajungă pe alte pieţe internaţionale.

Exclusivitatea în România se aplică pentru o perioadă limitată de timp. Aflaţi că Samsung Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge vor fi disponibile în cadrul acestui program via QuickMobile.ro cu 10 zile înainte de disponibilitatea lor la nivel internaţional. "Shopping în avanpremieră" are scopul de a asigura clientul că este primul utilizator din România al respectivului produs.

Samsung Galaxy S6 porneşte de la 3.499,90 lei la QuickMobile.ro, în versiunea de 32 GB, în vreme ce Samsung Galaxy S6 Edge de 128 GB ajunge la 4.999,90 lei. Terminalele sunt disponibile pe alb, negru, auriu, albastru sau verde. Ambele modele au primit deja pre recenzii detaliate la Mobilissimo.ro (aici și aici), care au scos în evidenţă calitatea camerelor, ecranelor şi acusticii acestor modele, dar şi designul unic, pe bază de sticlă şi metal. Variante de culoare și memorie internă găsiți aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×