HTC One M9 Plus se afișează în noi imagini promoționale; butonul home este în centrul atenției

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.105 ori
<b>HTC One M9 Plus se afișează în noi imagini promoționale; butonul home este în centrul atenției</b>Dacă ieri cei de la HTC ne luau prin surprindere odată cu lansarea lui One M8s, smartphone bazat pe flagship-ul de anul trecut, iată că astăzi taiwanezii dezvăluie noi imagini promoționale cu un alt smartphone ce urmează a fi lansat, și anume HTC...

Dacă ieri cei de la HTC ne luau prin surprindere odată cu lansarea lui One M8s, smartphone bazat pe flagship-ul de anul trecut, iată că astăzi taiwanezii dezvăluie noi imagini promoționale cu un alt smartphone ce urmează a fi lansat, și anume HTC One M9 Plus. Acest phablet va sosi cu display QHD de 5.2 inch și cameră foto DUO pe spate.

În aceste imagini, HTC One M9 Plus își prezintă câteva dintre elementele sale distinctive, mai precis noul buton de power/unlock ce a fost mutat în partea din dreapta (comparativ cu One M8), noul UI Sense 7.0, și butonul home ce va servi pe post de senzor pentru amprente.

Printre nemulțumirile inițiale pe care le-am tot auzit până acum legate de acest model, se numără în special poziționarea butonului home ce se aseamănă foarte mult cu cele utilizate de către Samsung pe telefoanele sale. O abordate în stil One Max ar fi fost cu siguranță una mult mai atractivă pentru potențialii clienți.

Cât despre celelalte specificații tehnice ce vor fi regăsite pe One M9 Plus, am aflat că acesta va adopta un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 sau un MediaTek MT6795, 3 GB memorie RAM și o cameră foto DUO de 20.7 megapixeli + 2.1 megapixeli. Acest device urmează a fi lansat oficial pe data de 8 aprilie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×