LG Electronics anunță telefonul cu clapetă Wine Smart; oferă Android 4.4 KitKat și un preț accesibil

1.793 ori
<b>LG Electronics anunță telefonul cu clapetă Wine Smart; oferă Android 4.4 KitKat și un preț accesibil</b>în dimineața acestei zile, cei de la LG Electronics au anunțat lansarea unui nou produs, și anume a smartphone-ului Wine Smart, terminal de tip flip-phone ce va ajunge pe piață la un preț destul de accesibil. După cum bine știm, telefoanele cu...

în dimineața acestei zile, cei de la LG Electronics au anunțat lansarea unui nou produs, și anume a smartphone-ului Wine Smart, terminal de tip flip-phone ce va ajunge pe piață la un preț destul de accesibil. După cum bine știm, telefoanele cu clapetă încă sunt în tendințe pe piața din Coreea de Sud, acest model având slabe șanse de a fi vândut și în alte regiuni.

Printre dotările lui LG Wine Smart regăsim un display HVGA de 3.5 inch (320 x 480 pixeli), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400 (MSM8926) de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 4 GB spațiu de stocare, o cameră foto de 8 megapixeli cu senzor CMOS și o cameră secundară VGA.

LG Wine Smart

Primim și 4G LTE, WiFi, Bluetooth, sistemul de operare Android 4.4 KitKat, o baterie de 1.700 mAh și tehnologia T-DMB prin care utilizatorii din Coreea pot recepționa programe TV direct pe telefon. Aflăm că LG Wine Smart va fi lansat în magazine pe data de 26 septembrie în două nuanțe de culoare: alb și negru.

LG Electronics anunță telefonul cu clapă Wine Smart; oferă Android 4.4 KitKat și un preț accesibil

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×