LG Electronics pregateste noi telefoane Windows Mobile

1.697 ori
<b>LG Electronics pregateste noi telefoane Windows Mobile</b>LG Electronics, cel de-al treilea mare producator de telefoane mobile din lume a anuntat astazi ca va lansa 3 noi smartphone-uri Windows Mobile in urmatoarele saptamani, conform celor de la Reuters. Acestea vor fi primele terminale LG ce ruleaza Windows...

LG Electronics, cel de-al treilea mare producator de telefoane mobile din lume a anuntat astazi ca va lansa 3 noi smartphone-uri Windows Mobile in urmatoarele saptamani, conform celor de la Reuters.

Acestea vor fi primele terminale LG ce ruleaza Windows Mobile 6.5, OS prezent si pe proaspat anuntatul handset Sony Ericsson XPERIA X2. LG a incheiat un parteneriat cu Microsoft in luna februarie, cu intentia ca Windows Mobile sa devina principalul OS folosit pe handseturile producatorului sud-corean. Incluzand si noile modele, LG planuieste sa lanseze nu mai putin de 13 noi telefoane Windows Mobile pana la finalul lui 2010.

La ora actuala se tinde catre o modificare a preferintelor publicului si un atac la cota de la piata a platformei Symbian, prezenta pe doua treimi din toate smartphone-urile din lume. Interesant este faptul ca LG este membru al asociatiei Symbian Foundation, contribuind la dezvoltarea OS-ului, iar producatorul asiatic intentioneaza sa produca si modele bazate pe Google Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×