Vodafone Romania lanseaza servicii broadband mobil de 21,6 Mbps

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.434 ori
<b>Vodafone Romania lanseaza servicii broadband mobil de 21,6 Mbps</b>Vodafone Romania a anuntat ieri lansarea noului nivel de broadband mobil, HSPA+, care va tripla vitezele de date mobile disponibile la aceasta ora. Astfel, de la 7,2 Mbps se va ajunge la 21,6 Mbps in cazul download-ului si de la 1,45 Mbps la 5,7 Mbps in...

Vodafone Romania a anuntat ieri lansarea noului nivel de broadband mobil, HSPA+, care va tripla vitezele de date mobile disponibile la aceasta ora. Astfel, de la 7,2 Mbps se va ajunge la 21,6 Mbps in cazul download-ului si de la 1,45 Mbps la 5,7 Mbps in cazul upload-ului.
Cea mai mare viteza de Internet mobil este disponibila chiar de azi in cele mai importante centre de afaceri si zone rezidentiale, putand fi testata de catre clientii business. Lansarea comerciala a serviciilor va avea loc la finalul acestei luni, dar pana atunci puteti testa conexiunea de 21,6 Mbps in magazinele Vodafone de pe Magheru, Mosilor si Unirii.

Trebuie mentionat si faptul ca Vodafone va dubla viteza clientilor care folosesc pachetele Vodafone Mobile Connect de 1 Mbps, 1,8 Mbps si 3.6 Mbps, fara costuri suplimentare.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×