LG F510L se dezvăluie În cadrul testului benchmark Geekbench; sosește cu procesor Snapdragon 810 și 2 GB RAM

817 ori
<b>LG F510L se dezvăluie În cadrul testului benchmark Geekbench; sosește cu procesor Snapdragon 810 și 2 GB RAM</b>De curând în cadrul testului benchmark Geekbench și-a făcut apariția un nou terminal misterios dezvoltat de către cei de la LG Electronics, și anume un model ce poartă numele de serie F510L. Interesant la acest device este în special...

De curând în cadrul testului benchmark Geekbench și-a făcut apariția un nou terminal misterios dezvoltat de către cei de la LG Electronics, și anume un model ce poartă numele de serie F510L. Interesant la acest device este în special configurația sa hardware, telefonul sosind cu un chip octa-core Snapdragon 810.

Remarcăm că acest chip este modelul MSM8994 pe 64-bit ce oferă o arhitectură de tip big.LITTLE formată din patru nuclee Cortex-A57 și alte patru nuclee Cortex-A53. Totodată, acest chip aduce la pachet și un procesor grafic de ultimă generație, mai precis un modul Adreno 430.

Printre alte specificații dezvăluite de Geekbench observăm și prezența unui chip de 2 GB memorie RAM și a sistemului de operare Android 5.0.1 Lollipop. Deși pentru moment alte detalii despre LG F510L nu se cunosc, există posibilitatea ca acesta să fie LG G4, terminal așteptat să debuteze oficial la MWC 2015.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×