Sony Xperia Z2 primește un prim preț În Hong Kong - 815 dolari

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.408 ori
<b>Sony Xperia Z2 primește un prim preț În Hong Kong - 815 dolari</b>Lansat săptămâna trecută în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, Sony Xperia Z2 este un smartphone cu adevărat atractiv, atât din punct de vedere al dotărilor hardware, cât și din punct de vedere al design-ului. Recent, device-ul în...

Lansat săptămâna trecută în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, Sony Xperia Z2 este un smartphone cu adevărat atractiv, atât din punct de vedere al dotărilor hardware, cât și din punct de vedere al design-ului. Recent, device-ul în cauză și-a făcut apariția pe un site din Hong Kong care afișează un preț de 815$ - 2700 lei pentru acest terminal.

Sony Xperia Z2 dispune de un display IPS Triluminos de 5.2 inch cu rezoluție Full HD, tehnologia X-Reality, un procesor quad-core Snapdragon 801 tactat la 2.3 GHz, 3 GB RAM, 16 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB. De asemenea, avem la dispoziție și o impresionantă cameră foto de 20.7 megapixeli.

Sony Xperia Z2

La fel ca și generația anterioară, Xperia Z2 vine cu certificare pentru rezistență la apă și praf, o funcție ce s-ar putea dovedi destul de utilă în unele situații. Se așteaptă ca Sony Xperia Z2 să își facă debutul la nivel global în această lună.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×