Spy Shop Black Friday 2017

Sony Xperia Z2 primește un prim preț În Hong Kong - 815 dolari

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.393 ori
<b>Sony Xperia Z2 primește un prim preț În Hong Kong - 815 dolari</b>Lansat săptămâna trecută în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, Sony Xperia Z2 este un smartphone cu adevărat atractiv, atât din punct de vedere al dotărilor hardware, cât și din punct de vedere al design-ului. Recent, device-ul în...

Lansat săptămâna trecută în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, Sony Xperia Z2 este un smartphone cu adevărat atractiv, atât din punct de vedere al dotărilor hardware, cât și din punct de vedere al design-ului. Recent, device-ul în cauză și-a făcut apariția pe un site din Hong Kong care afișează un preț de 815$ - 2700 lei pentru acest terminal.

Sony Xperia Z2 dispune de un display IPS Triluminos de 5.2 inch cu rezoluție Full HD, tehnologia X-Reality, un procesor quad-core Snapdragon 801 tactat la 2.3 GHz, 3 GB RAM, 16 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB. De asemenea, avem la dispoziție și o impresionantă cameră foto de 20.7 megapixeli.

Sony Xperia Z2

La fel ca și generația anterioară, Xperia Z2 vine cu certificare pentru rezistență la apă și praf, o funcție ce s-ar putea dovedi destul de utilă în unele situații. Se așteaptă ca Sony Xperia Z2 să își facă debutul la nivel global în această lună.

▶▶▶ Sony Xperia XZ1 la 2.591 lei ◀◀◀
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×