Zvonuri: Sony Ericsson Green Phone

1.305 ori
<b>Zvonuri: Sony Ericsson Green Phone</b>Daca ar fi sa facem un top al companiilor care lanseaza cele mai multe zvonuri despre noi terminale mobile, Sony Ericsson ar ocupa cu siguranta primul loc. Va prezentam cel mai nou zvon de la compania japonezo-suedeza in clipul de mai jos: Acest scurt...

Daca ar fi sa facem un top al companiilor care lanseaza cele mai multe zvonuri despre noi terminale mobile, Sony Ericsson ar ocupa cu siguranta primul loc. Va prezentam cel mai nou zvon de la compania japonezo-suedeza in clipul de mai jos:

Acest scurt filmulet al misteriosului Sony Ericsson Green Phone ne arata ca noul terminal va fi dotat cu o rotita pentru scroll si fanii deja au inceput sa saliveze cu gandul la acest nou telefon. Totusi numeroase comentarii afirma ca nu ar fi vorba de o rotita pentru scroll, ci mai degraba de un clasic joypad cu 4 directii, dar va trebui sa credem zvonurile, ce merg pe directia scrollului deocamdata.

De ce "Green" (verde)? De ce scroll? La aceste intrebari doar Sony Ericsson poate raspunde si va trebui sa asteptam mai multe detalii despre noul terminal misterios de la producatorii seriei Walkman.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×