LG G Flex 2 Preview: telefonul curbat şi flexibil revine, mai mic, dar mai puternic (Video)

2.227 ori
<b>LG G Flex 2 Preview: telefonul curbat şi flexibil revine, mai mic, dar mai puternic (Video)</b>LG G Flex a făcut o impresie bună &icirc;n redacţia Mobilissimo.ro la &icirc;nceputul anului trecut, iar acum succesorul său a sosit &icirc;n teste. L-am primit de la Orange Rom&acirc;nia, cărora le mulţumim şi trebuie să aflaţi că operatorul...

LG G Flex a făcut o impresie bună în redacţia Mobilissimo.ro la începutul anului trecut, iar acum succesorul său a sosit în teste. L-am primit de la Orange România, cărora le mulţumim şi trebuie să aflaţi că operatorul vinde acest device la preţul de 589 dolari, fără abonament. Puteţi cheltui şi 189 euro pe el cu abonament nou.

Anunţat la CES 2015 acest model ne-a sosit într-o versiune de test, fără cutie şi accesorii oficiale, de aceea realizăm un preview în loc de unboxing. Terminalul este curbat şi are un display curbat, acum cu diagonală de 5.5 inch, faţă de predecesorul său de 6 inch. Din fericire rezoluţia a crescut de la 720p la 1080p de această dată. Handsetul a inaugurat procesorul Snapdragon 810 la începutul acestui an şi mai vine şi cu o cameră de 13 MP, cu OIS, captura video 4K şi autofocalizare laser. Telefonul poate fi indoit și revine la forma inițială fără daune aduse structurii sale.

LG G Flex 2 Preview

LG G Flex 2 măsoară între 7.1 mm şi 9.4 mm, în funcţie de curbura profilului sau, iar acest device cântăreşte 152 grame. Noul G Flex are o textură specială care se vindecă automat de zgârieturi în zona din spate, într-o versiune evoluată faţă de G Flex. Terminalul vine în 2 versiuni: una cu 2 GB RAM şi 16 GB stocare (din care puteţi folosi doar în jur de 9 GB) şi cea cu 3 GB RAM şi 32 GB stocare.

Noi o avem pe prima în teste. Acest model foloseşte un ecran de tip POLED, cu protecţie specială Gorilla Glass 3 ranforsata de LG, rezultatul fiind Dura Guard Glass. La bord avem şi o baterie de 3000 mAh, acustica Dolby, emiţător infraroşu, o cameră de 2.1 MP în zona frontală şi conectivitate LTE. Interfaţa camerei foto e foarte minimalista şi include puţine opţiuni.

G Flex 2 rulează Android Lollipop cu Optimus UI aplicat peste. Revenim în curând cu o recenzie detaliată.

LG G Flex 2 Preview

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×