LG G Flex 2 sau Nexus 6? Un misterios nou telefon LG cu nume de cod F460L Liger vine cu procesor Snapdragon 805

1.298 ori
<b>LG G Flex 2 sau Nexus 6? Un misterios nou telefon LG cu nume de cod F460L Liger vine cu procesor Snapdragon 805</b>LG confirmase de ceva vreme modelul LG G Flex 2, iar un terminal misterios proaspăt apărut pe web cu branding LG ne duce cu gândul la acel model, sau poate chiar la un Nexus 6. Noul venit și-a făcut apariția sub 3 nume de cod: LG F460L, LG F460K și...

LG confirmase de ceva vreme modelul LG G Flex 2, iar un terminal misterios proaspăt apărut pe web cu branding LG ne duce cu gândul la acel model, sau poate chiar la un Nexus 6. Noul venit și-a făcut apariția sub 3 nume de cod: LG F460L, LG F460K și LG 460S.

știm că acest model, care are și numele de cod Liger vine cu un procesor Snapdragon 805, 3 GB RAM și că va suporta o rezoluție de 1440 x 2560 pixeli. El va include și o cameră de 13 megapixeli, iar acest model ar putea sfârși ca un phablet până la urmă, modelul LG Vu 4, lansat înainte de finalul anului. LG F460L a apărut pe site-ul LG U Plus, care a confirmat existența sa.

în plus, același handset a fost menționat și pe profilul Linkedin al lui unui inginer LG, dar el a fost listat că LG G3. Acest device ne intrigă, mai ales prin dotările sale și există și speculația apariției sale drept un LG G3 Prime sau Pro, dar și a modelelor mai sus menționate. Care dintre ele vi se pare mai plauzibil?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×