Smartphone-ul de lux Vertu Signature Touch este disecat În fața camerei

1.266 ori
<b>Smartphone-ul de lux Vertu Signature Touch este disecat În fața camerei</b>&nbsp; &nbsp; &nbsp; Unul dintre cele mai scumpe telefoane mobile ce a fost lansat pe piață la începutul acestei luni, și anume modelul Vertu Signature Touch, ni se dezvăluie acum în fața camerei complet disecat. Putem vedea atât componentele sale...

Unul dintre cele mai scumpe telefoane mobile ce a fost lansat pe piață la începutul acestei luni, și anume modelul Vertu Signature Touch, ni se dezvăluie acum în fața camerei complet disecat. Putem vedea atât componentele sale incluse în carcasă, cât și accesoriile cu care sosește la pachet.

Printre accesoriile sale se numără o pereche de căști, un cablu microUSB, un încărcător de rețea și un adaptor nanoSIM. Acest nou terminal cu preț uriaș scos pe piață de către compania Vertu dispune de un display Full HD ce măsoară 4.7 inch, panou ce este protejat de o sticlă de safir de 118 carate ce măsoară 5.1 inch.

Smartphone-ul de lux Vertu Signature Touch este disecat În fața camerei

Primim un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon tactat la 2.3 GHz, 64 GB de stocare, o cameră foto de 13 megapixeli cu autofocus și bliț LED dual, o cameră secundară de 2.1 megapixeli și o baterie de 2275 mAh. La capitolul dimensiuni, Vertu Signature Touch măsoară 145 mm în lungime, 69 mm în lățime și 10.6 mm în grosime. Acesta cântărește 192 grame și costă 11.300 $.

Smartphone-ul de lux Vertu Signature Touch este disecat În fața camerei

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×