#Bendgate partea MMXCCI: testul de Îndoire aplicat pe iPhone 6, HTC One M8, Moto X și alte modele (Video)

1.561 ori
<b>#Bendgate partea MMXCCI: testul de Îndoire aplicat pe iPhone 6, HTC One M8, Moto X și alte modele (Video)</b>După un weekend cu vânzări ridicate de modele iPhone, Apple nu are o săptămână prea bună, imaginea fiindu-i afectată de #bendgate, scandalul cu îndoirea lui iPhone 6 Plus. După ce am văzut un Galaxy Note 3 îndoit manual și în continuare...

După un weekend cu vânzări ridicate de modele iPhone, Apple nu are o săptămână prea bună, imaginea fiindu-i afectată de #bendgate, scandalul cu îndoirea lui iPhone 6 Plus. După ce am văzut un Galaxy Note 3 îndoit manual și în continuare utilizabil, e momentul ca și alte terminale celebre să treacă prin acest proces.

​

E bizar că în anii trecuți nici un alt site sau redactor nu se gândise să transforme un smartphone într-un soi de LG G Flex, ca să zic așa. Totul a pornit de la iPhone 6 Plus, care aparent are un defect structural, ce îl face ușor de îndoit în buzunarul de la spate al jeanșilor. Ei bine, iPhone 6 face față cu brio testului, în vreme ce HTC One M8 înregistrează o dezlipire a ecranului și un zgomot bizar, dar handsetul continua să funcționeze.

Apoi vine rândul lui Moto X, care nu se clintește absolut deloc, impresionând "benderul". și mamutul Nokia Lumia 1020 este îndoit puțin și deși pare fragil, el rezistă în cele din urmă. Moto X e surpriză acestui test, versiunea 2014 fiind foarte rezistentă. La final, vă las cu o întrebare: dacă le îndoia un halterofil? Probabil că toate ar fi fost spulberate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×