LG G Flex anunțat oficial, vine cu ecran curbat și "carcasă auto reparabilă"

1.372 ori
<b>LG G Flex anunțat oficial, vine cu ecran curbat și "carcasă auto reparabilă"</b>E ziua telefoanelor curbate astăzi și după ce Samsung a publicat prima reclamă TV pentru Galaxy Round, acum LG anunța oficial handsetul G Flex. Acest telefon curbat, pe care îl puteți admira mai jos primește și primele specificații oficiale....

E ziua telefoanelor curbate astăzi și după ce Samsung a publicat prima reclamă TV pentru Galaxy Round, acum LG anunța oficial handsetul G Flex. Acest telefon curbat, pe care îl puteți admira mai jos primește și primele specificații oficiale.

Sincer să fiu, acest model pare mai atractiv decât Galaxy Round, mai ales că aduce și câteva funcții cu adevărat inovatoare. Dotările terminalului includ un display 720p de 6 inch, un procesor quad core Snapdragon 800 de 2.26 GHz, 2 GB RAM și o cameră de 13 megapixeli. Avem la bord și o baterie de 3500 mAh, iar LG afirmă că acest display curbat are avantajul că urmează conturul fetei utilizatorului.

în plus LG G Flex, prin corpul său unic plasează microfonul mai aproape de gură utilizatorului. LG promite o experiență "IMAX" la viualizarea video și mai remarcăm aici și prezența butoanelor de volum în spate, impreuna cu cel Power. O altă tehnologie interesantă este cea care îi permite handsetului să se "repare" singur.

E vorba despre un strat elastic aplicat pe partea din spate, care își va reveni din uzura zilnică. Produsul debutează în Coreea în noiembrie și ar putea sosi și pe piața globală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×