Samsung Galaxy Round primește o reclamă axată pe curbe: normalitatea e rotunjită! (Video)

1.685 ori
<b>Samsung Galaxy Round primește o reclamă axată pe curbe: normalitatea e rotunjită! (Video)</b>>Samsung Galaxy Round a primit și prima reclamă TV în Coreea, pe care o puteți admira mai jos. Acest device se remarcă prin faptul că are un corp curbat, iar reclama nu se ferește să arate acest lucru. &nbsp; &nbsp; Clipul prezintă o serie de...

>Samsung Galaxy Round a primit și prima reclamă TV în Coreea, pe care o puteți admira mai jos. Acest device se remarcă prin faptul că are un corp curbat, iar reclama nu se ferește să arate acest lucru.

Clipul prezintă o serie de alte obiecte curbate, de la un ou la o păpușă Matryoshka sau o sticlă cu apă, pentru a arăta cât de natural se plimba degetul pe o astfel de suprafață. încă nu e clar dacă Galaxy Round va rămâne în Coreea de Sud sau va fi lansat la nivel internațional, iar dacă vreți o alternativă la acest handset, îl aveți pe LG G Flex, tot telefon curbat, dar care va fi lansat și global.

Pentru cei care se întreabă, Galaxy Round e un soi de Galaxy Note 3 "îndoit", dacă ne luăm după specificațiile sale. Avem de-a face cu un terminal cu ecran Full HD de 5.7 inch, cu 32 GB memorie internă, slot microSD, 3 GB RAM, Android 4.3 drept OS și camera de 13 megapixeli. Round folosește un CPU Snapdragon 800, o cameră frontală de 2 MP și o baterie de 2800 mAh.

​

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×