Samsung Galaxy Round primește o reclamă axată pe curbe: normalitatea e rotunjită! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.646 ori
<b>Samsung Galaxy Round primește o reclamă axată pe curbe: normalitatea e rotunjită! (Video)</b>>Samsung Galaxy Round a primit și prima reclamă TV în Coreea, pe care o puteți admira mai jos. Acest device se remarcă prin faptul că are un corp curbat, iar reclama nu se ferește să arate acest lucru. &nbsp; &nbsp; Clipul prezintă o serie de...

>Samsung Galaxy Round a primit și prima reclamă TV în Coreea, pe care o puteți admira mai jos. Acest device se remarcă prin faptul că are un corp curbat, iar reclama nu se ferește să arate acest lucru.

Clipul prezintă o serie de alte obiecte curbate, de la un ou la o păpușă Matryoshka sau o sticlă cu apă, pentru a arăta cât de natural se plimba degetul pe o astfel de suprafață. încă nu e clar dacă Galaxy Round va rămâne în Coreea de Sud sau va fi lansat la nivel internațional, iar dacă vreți o alternativă la acest handset, îl aveți pe LG G Flex, tot telefon curbat, dar care va fi lansat și global.

Pentru cei care se întreabă, Galaxy Round e un soi de Galaxy Note 3 "îndoit", dacă ne luăm după specificațiile sale. Avem de-a face cu un terminal cu ecran Full HD de 5.7 inch, cu 32 GB memorie internă, slot microSD, 3 GB RAM, Android 4.3 drept OS și camera de 13 megapixeli. Round folosește un CPU Snapdragon 800, o cameră frontală de 2 MP și o baterie de 2800 mAh.

​

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×