LG G Flex beneficiază de un super preț de doar 1299 lei prin intermediul Carrefour Online!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 3.048 ori
<b>LG G Flex beneficiază de un super preț de doar 1299 lei prin intermediul Carrefour Online!</b>Ajuns în redacția Mobilissimo la începutul acestui an, mai precis în luna februarie, iată că unul dintre primele device-uri curbate de pe piață, și anume LG G Flex beneficiază acum de un super preț prin intermediul Carrefour Online. Dacă în...

Ajuns în redacția Mobilissimo la începutul acestui an, mai precis în luna februarie, iată că unul dintre primele device-uri curbate de pe piață, și anume LG G Flex beneficiază acum de un super preț prin intermediul Carrefour Online. Dacă în luna februarie acest terminal era disponibil la un preț de 2.899 lei, acum acesta poate fi achiziționat cu doar 1.299 lei.

în cadrul review-ului amănunțit realizat de către colegul nostru Alex, LG G Flex a obținut o notă totală de 8.2 din 10, acesta reușind să impresioneze printr-un design unic, captură video de calitate și o performanță foarte bună atât din punct de vedere al procesorului, cât și din punct de vedere al bateriei, unitate ce oferă 12 ore de playback video HD.

Dacă vom compara prețurile pentru acest terminal cu alte magazine online, vom observa că într-adevăr oferta Carrefour este una de neratat. Majoritatea retailerilor oferă produsul în cauză la prețuri de peste 1.700 lei. Vă reamintim că LG G Flex dispune de un display HD curbat de 6 inch, un procesor quad-core Snapdragon 800 tactat la 2.26 GHz, 2 GB memorie RAM și o cameră de 13 megapixeli.

Prețuri LG G Flex:

Multumim pentru pont lui Horeanu Constantin Alexandru!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×