LG G Flex disponibil de astăzi și prin evoMAG

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.128 ori
<b>LG G Flex disponibil de astăzi și prin evoMAG</b>Anunțat oficial acum mai bine de 3 luni, mai precis în luna octombrie, LG G Flex a ajuns și la noi în țară la sfârșitul lunii decembrie prin cei de la eMAG. începând de astăzi, terminalul va fi disponibil și prin intermediul evoMAG, retailer...

Anunțat oficial acum mai bine de 3 luni, mai precis în luna octombrie,LG G Flex a ajuns și la noi în țară la sfârșitul lunii decembrie prin cei de la eMAG. începând de astăzi, terminalul va fi disponibil și prin intermediul evoMAG, retailer ce vinde device-ul la prețul de 2.949 lei.

LG G Flex este un device cu adevărat unic ce adoptă un design curbat și vine cu un display HD P-OLED de 6 inch. Printre celelalte specificații mai regăsim un procesor quad-core tactat la 2.26 GHz, 2 GB RAM, 32 GB de stocare și o cameră foto de 13 megapixeli cu autofocus și LED Flash.

De asemenea, LG G Flex beneficiază și de o funcție cu adevărat unică, prin care panoul din spate se poate “vindeca” în urma unor zgârieturi fine. Deși prețul este un pic cam piperat, acest device este unul care cu siguranța va atrage toate privirile celor din jur.

Prețuri LG G Flex:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×